Ny butik!

Publicerad av Pepparberg AB

Pepparberg växer så det knakar!

1:a april 2019 går startskottet för vårt nya e-handelssystem, och äntligen har vi förutsättningar för att hantera den höga orderingången.

Med vår nya e-handelslösning på plats hoppas vi kunna erbjuda snabbare leveranser och snabbare orderhantering, både för våra privatkunder och för er som är livsmedelsproducenter och återförsäljare.

För dig som är befintlig kund förändras inget i praktiken, förutom att du nu kan skapa ett privat- eller företagskonto, för att lättare och snabbare kunna beställa dina varor och hantera dina beställningar.

Precis som tidigare håller vi fast vid vår affärsidé – att inte göra skillnad på privat- och företagskunder.

Oavsett ordervärde så skall våra produkter vara konkurrenskraftiga i både pris och kvalitet, och vi behåller vår dynamiska packningslogistik.

Hos Pepparberg kan du köpa en pall med 500 kg kryddor, samtidigt som du köper en enskild påse om 25 g eller ett kilo – allt efter dina behov.

Ett stort tack till alla er som ringt och e-postat med synpunkter på vår tidigare webbplats. De ligger nu till grund för vårt nya e-handelssystem, som vi hoppas är lite lättare att navigera i.

Varmt välkommen att handla ekologiska kryddor i Sveriges största sortiment!

 


...Senare inlägg →

Till butiken