Om oss

Genom en högeffektiv organisation och stora volymer har Pepparberg möjligheten att erbjuda några av marknadens bästa priser på ekologiska kvalitetskryddor.

Vi tål att jämföras, och vi är stolta över vårt 100% tillsatsfria produktsortiment!

Våra kryddor uppfyller Europeiska Kommissionens direktiv för livsmedelskontroll, och kvalitetstestas löpande i ISO-certifierat laboratorium. Samtliga av våra kryddor är 100% fria från smakförstärkare och andra tillsatsämnen, och vi har en absolut nolltolerans när det gäller bestrålade kryddor.

Våra ekologiska kryddor kommer till 90-95% från leverantörer som är certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO 9001, vilket innebär att de öppnar sina verksamheter för löpande revision av ackrediterade certifieringsorgan. Detta säkerställer inte bara en hög kvalitetsnivå på produkterna, utan också en genomgående hög kvalitet på leverantörernas organisation – en trygghet för dig som konsument eller återförsäljare.

Sedan 2015 är vi certifierade för ekologisk produktion, och uppfyller därmed EU-rådets förordningar för hantering och produktion av ekologiskt odlade kryddor (EU 2018/848). Du känner enkelt igen varorna med hjälp av det gröna “EU-lövet” – märkningen som garanterar certifierad ekologisk produktion. Certifieringen hanteras av SMAK AB, som ackrediteras av SWEDAC – den svenska myndigheten för kontroll av nationella certifieringsorgan. Klicka här för att visa aktuellt certifikat.

Produktkontroller genomförs i laboratorier som är världsledande på kemisk analys. Importprodukter hanteras i huvudsak av SGS S.A. i Schweiz (tungmetaller, bakterier, mykotoxiner eller andra gifter). Sekundära kontroller utförs av ALS Scandinavia AB i Sverige (bl. a. kurkuminhalt i gurkmeja och övriga icke livsmedelskritiska kontroller).

Till butiken

Om du vill veta mer om oss, eller om du som återförsäljare är nyfiken på våra produkter, kontakta oss så berättar vi mer!

Har du idéer eller förslag på hur vi kan göra det ännu bättre för dig som kund? Saknar du något i vårt sortiment? Vi tar tacksamt emot dina synpunkter via vår konsumentkontakt.