Grossistpriser

Grossistprodukt är en benämning på en vara som finns i vårt ordinarie sortiment av konsumentförpackningar, men som också finns i större förpackningar, ofta i vikter om 5, 10, 15 eller 25 kg.

Grossistprodukter kan beställas av såväl företag som privatpersoner, och omfattas av samma köpvillkor som övriga produkter. Grossistprodukter packas normalt i säck av livsmedelsgodkänt kraftpapper för hela kryddor, och med inneslutning i plast för finmalda kryddor.

Grossistprodukter är normalt lagervaror i säckar om 5-25 kg på pallnivå, och skickas oftast inom 1-3 vardagar. Leverans sker till företag med DHL Pall, DHL Styckegods eller DHL Paket, och till privatpersoner med DHL Servicepoint (skickas till närmaste ombud), alternativt DHL Home Delivery eller Schenker Hemleverans där totalvikten överskrider maxgränsen för vad ombudet hanterar.

Du finner samtliga grossistprodukter här. Finns inte den vara du söker som grossistprodukt, så går det bra att lägga exempelvis 10x 1 kg i varukorgen. Aktuell vara skickas då normalt i konsumentförpackning om 10x 1 kg.

Kontakta oss gärna för aktuella priser på högre vikter av varor som inte är klassificerade som grossistprodukter. Vi kan oftast erbjuda rabatterade priser på 25 kg eller högre vikter.

Grossistprodukter

Läs också gärna våra köpvillkor, som innehåller mer information om kryddor till grossist, återförsäljare eller livsmedelsproducent.

Grossistprodukter omfattas av samma certifiering och laboratoriekontroller som de produkter som är avsedda för konsumentmarknaden.

Jämför oss gärna med våra konkurrenter, och ha gärna i åtanke att vi skickar fraktfritt för beställningar med orderbelopp över 500 kr (ombud) eller 1000 kr (företagspaket).