Ekologisk kardemumma i lager!

Publicerad av Pepparberg AB

Tillgången på kardemumma har minskat de senaste åren, som en naturlig konsekvens av ökad efterfrågan, och därmed har priserna på relativt kort tid skjutit i höjden.

Listpriser, på i synnerhet ekologisk kardemumma, har i grossistledet ökat med över 100% de senaste åren, och ser dessvärre inte ut att stabiliseras inom närtid.

Flera kardemummagrossister, både i Sverige och i övriga delar av Europa, har problem att leverera sedan lång tid tillbaka.

Efter lång tids jakt på ekologisk kardemumma har vi dock äntligen grossistavtal med etablerade kardemummaleverantörer som kan leverera, och som förser oss med ekologisk kardemumma från certifierade odlingar i Guatemala.

Upplev den äkta, koncentrerade doften och aromen av ekologiska kardemummakärnor - malda utan skal eller andra växtdelar.

Vi maler vår kardemumma själva, och vet därmed exakt vad vi säljer. Jämför gärna vår malda kardemumma med den som återfinns i detaljhandeln.

För både konsumenter, återförsäljare och livsmedelsproducenter går det bra att beställa förpackningar upp till 1 kg via vår e-butik. Förpackningar om 1 kg skickas fraktfritt, oavsett om du beställer som företag eller som privatperson.

Kontakta oss gärna för grossistpriser om 25 kg.

Produkten är laboratoriekontrollerad för salmonella, e. coli och bacillus cereus och uppfyller EU-förordningar för ekologisk produktion.

 


...← Tidigare inlägg Senare inlägg →

Till butiken