En julklapp som passar alla …

Som företagare brottas man ofta med frågan hur man väljer en julklapp som alla blir glada över, oavsett om det gäller en gåva till anställd eller till kunder.

Många är de företagare har gjort bort sig ordentligt med rökta korvar eller gravade fiskar i julklapp, samtidigt som både vegansk och vegetarisk kost blir alltmer populärt, och både kunder och anställda har vitt skilda kulturer, bakgrunder och åldrar.

Present

Det finns dock en julklapp som uppskattas av en absolut majoritet, oavsett bakgrund, kultur, etnicitet, religion, ålder, inkomst, politisk tillhörighet, hälsa, eller i princip vilka andra faktorer man kan tänka sig.

Något som finns i så gott som varje hushåll i Sverige, och som är både tidlöst, uppskattat och eftertraktat.

Vi syftar naturligtvis på hjärtat i varje hushåll – köket – och inte minst de ingredienser man där finner.

Vi kan börja med att ställa en enkel fråga: känner du någon som inte använder kryddor? Risken att du svarar ja på den frågan är troligtvis försvinnande liten!

Hos Pepparberg har vi upptäckt detta, och lanserat en mycket populär presentlåda med tillsatsfria, ekologiskt odlade kryddor. Lådorna är handsnickrade i småländsk gran, inredda med 100% naturväv, och innehåller 14 exotiska kryddor och kryddblandningar, samt en kryddbok som är specifikt utarbetad efter innehållet. Ge bort en julklapp som verkligen passar alla!

Alla känner igen dem och alla använder dem.

Pepparbergs presentlådor med ekologiska kryddor är mycket uppskattade gåvor – ofta tack vare den enkla anledningen att just kryddor är något som finns i de absolut flesta av landets hushåll.

Present

Med Pepparbergs presentlådor vet du att du ger bort en gåva som uppskattas och kommer till användning. Att innehållet dessutom är tillsatsfritt och ekologiskt är det knappast någon som klagar över, och som företag skickar du en signal till mottagaren och omgivningen om att du bryr dig om dina anställda eller kunder, och tror på ett ekologiskt hållbart samhälle.

Denna exklusiva presentlåda är inredd i 100% naturväv, och innehåller både exotiska kryddor som långpeppar och skogsvitlök, men också spännande kryddblandningar med turkisk urfa-chili och indisk Kerala-curry.

Kronan på verket är alla gourmetkockars favoriter; saffran, samt en äkta Bourbon-Madagascar – världens mest eftertraktade vaniljsort.

Klicka för fler bilder och mer information om denna produkt. För exakt innehållsförteckning, ladda ner produktblad med information om enskilda kryddor.

Egna önskemål?

Present

Vill du lägga egna trycksaker i lådorna, få dem inslagna i julpapper, eller har du andra önskemål?

Vi är flexibla och försöker alltid tillmötesgå dina önskemål. Vi har produktionskapacitet på över 1 000 lådor, och kan oftast leverera större antal med kort varsel.

Beställningar under 50 lådor kan normalt levereras inom 2-3 arbetsdagar. Gäller det höga volymer till jul, eller beställningar i november/december, ser vi gärna att du hör av dig i god tid innan önskat leveransdatum. Leverans till företagsadresser sker med DHL Pall eller DHL Paket beroende på volym. Leverans till privatpersoner sker normalt med DHL Servicepoint till närmaste paketombud.

Beställ direkt i vår e-butik via knappen nedan, eller kontakta oss gärna för offert eller mer information. Kassan räknar automatiskt ut volymrabatt på beställningar över 50 presentlådor.

Knapp till e-butiken